- 3 φλυτζάνια αλεύρι
- 2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
- 1 κοφτό κουταλάκι σόδα
- 1 κουταλάκι κανέλα
- 3/4 φλυτζανιού μέλι(χλιαρό)
- 1/2 φλυτζανιού ζάχαρη
- 1 φλυτζάνι ταχίνι
- 1/2 φλυτζανιού σταφίδα ξανθή
- 1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
- 1/2 φλυτζανιού χυμό πορτοκαλιού ξαι ξύσμα.
Αλείφουμε ένα ταψάκι (Νο 26)με ταχίνι και στρώνουμε στον πάτο λαδόχαρτο.΄Το αλείφουμε και αυτό με ταχίνι και απλώνουμε μέσα τον χυλό/Ισιώνουμε την επιφάνεια με μια σπάτουλα.
Ψήνουμε την πίτα στους 180 για 45-50 λεπτά.
Πολύ δυναμωτική.Ενα γλυκάκι ότι πρέπει για τα μικρά μας!
ΑπάντησηΔιαγραφή