Σελίδες

4 Ιουν 2012

Χοιρινές μπριζόλες από την Εβίτα.

 

Να σας γράψω κι εγώ μια συνταγή για χοιρινές μπριζόλες (ή χοιρινά κοψιδάκια) που την τρώει ο άντρας μου και τρελαίνεται:
 2 μπριζόλες (με κόκκαλο ή χωρίς),
 2 φλιτζανάκια κρασί λευκο,
1 φλυτζ. ξύδι βαλσάμικο,
φρέσκο δυόσμο  
2 κουταλιές μέλι,
λάδι,ρίγανη,κάρυ,αλάτι,πιπέρι,

 Τις βάζουμε στο τηγάνι με το λευκό κρασί , με λαδάκι, αλατάκι, κνορ, πιπεράκι, κάρυ,ρίγανη
 Αφού πάρουν 2-3 βράσεις (τις γυρίζετε)
προσθέτετε 1 φλυτζανάκι ξύδι βαλσάμικο (ή και λιγότερο),
2 κουταλιές μέλι, μπόλικο δυόσμο φρέσκο.
 Μπορείτε να τις σερβίρετε με πατατούλες τηγανιτές ή ρυζάκι (με τη σαλτσούλα κόλαση)!!!!!!!!!
Καλή απόλαυση!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου