- 1 συσκευασία φαριναπ
- 1 βιταμ
- 450γρ ζάχαρη
- 4 αυγά
- 2 βανίλιες και 6-7 σταγόνες υγρή βανίλια
- 250γρ γάλα
- 1 πρέζα αλάτι
- 100 γρ ινδοκάρυδο
Αρχικά χτυπάμε το βιτάμ με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Στη συνέχεια το γάλα, τις βανίλιες και το αλάτι. Έπειτα τη φαρίνα σιγά-σιγά και αφού ανακατευτεί καλά προσθέτουμε και το ινδοκάρυδο. Προθερμαίνουμε τον φούρνο. Το ψήνουμε όπως όλα τα κέικ ανάλογα με την κουζίνα μας (εγώ συνήθως το ψήνω στον αέρα στους 170 για περίπου μια ώρα)
Η μυρωδιά του είναι τρέλα!!!
Η μυρωδιά του είναι τρέλα!!!
Το έφτιαξα χθες (εγώ η ανεπρόκοπη)!! Υπέροχη γεύση! Ισως έβαζα και λίιιιιγο παραπάνω ινδοκάρυδο....η μυρωδιά ειναι φοβερή!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠραγματικά.. υπέροχη γεύση και μυρωδιά! Όσοι δεν το έχετε κάνει.. βιαστείτε!!
ΑπάντησηΔιαγραφή