- 1 μπανάνα
- 2 αυγά
Με μόλις δύο απλά υλικά που σχεδόν πάντα έχουμε στην κουζίνα μας, μπορούμε να φτιάξουμε μια νόστιμη, υγιεινή λιχουδιά για το σχολείο , για πρωινό ή για απογευματινό σνακ.
Για κάθε μπανάνα, χρησιμοποιήστε δύο αβγά.
Πολτοποιήστε την μπανάνα και ανακατέψτε την με το αυγό .
Ρίξτε ποσότητα μιας κουταλιάς της σούπας σε αντικολλητικό τηγανάκι ελαφρώς βουτυρωμένο και αφήστε την κάθε πλευρά για 30 δευτερόλεπτα σε μέτρια φωτιά.
Έτοιμες!
Σερβίρονται σκέτες ή με ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου