Σελίδες

10 Απρ 2017

Ριζότο με σαφράν, απο την Ελένη





  • 50 γρ. ρύζι
  • 1/4 κρεμμύδι
  • λίγο σαφράν
  • 1 κουταλιά σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • αλάτι

Πλύντε καλά το ρύζι και βράστε το σε άφθονο αλατισμένο νερό, καθαρίζοντας και τρίβοντας στο μεταξύ το κρεμμύδι. Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε το κρεμμύδι με ελαιόλαδο για 2 λεπτά.
Όταν βράσει το ρύζι και πριν το σουρώσετε, αφήστε στην άκρη 1/2 ποτήρι ζωμού και διαλύστε το σαφράν.
Προσθέστε το ρύζι στο κρεμμύδι και το διαλυμένο σαφράν. Ανακατέψτε το ρύζι ώστε να πάρει γεύση και σερβίρετε χλιαρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου