Σελίδες

26 Οκτ 2017

Τορτίγιες με σπανάκι.



Υλικά για 4 τορτίγιες.

  • 4 τορτίγιες (προτιμήστε ολικής άλεσης)
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο 
  • 4-5 μικρά μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 1/2 φλυτζάνι φύλλα από σπανάκι (ή baby σπανάκι) ψιλοκομμένα
  • προαιρετικά : 1 φρέσκο κρεμμυδάκι και λίγο άνηθο 
  • 1 φλυτζάνι τυρί κρέμα 
Σε ένα αντικολλητικό τηγανάκι ζεσταίνουμε ελαφριά το ελαιόλαδο και ρίχνουμε ψιλοκομμένα μανιτάρια για να μαλακώσουν για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα φύλλα σπανακιού, το κρεμμυδάκι και τον άνηθο και τα αφήνουμε στο τηγάνι μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους (περίπου 2 λεπτά).
Μεταφέρουμε το μίγμα σε ένα πιάτο και το αναμιγνύουμε με το τυρί κρέμα.
Αφού σκουπίσουμε λίγο το τηγανάκι ζεσταίνουμε για λίγα δευτερόλεπτα σε αυτό μια -μια τις τορτίγιες.
Γεμίζουμε τις τορτίγιες με λίγες κουταλιές από το μίγμα μας και τις διπλώνουμε σε μικρά χωνάκια ή τσεπούλες.

Η συνταγή είναι από το υπέροχο Nutrischool , στο οποίο εκτός από όμορφες ,υγιεινές συνταγές θα βρείτε και πολλές  πληροφορίες σχετικά με την διατροφή των παιδιών και ενδιαφέροντα άρθρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου