Σελίδες

3 Οκτ 2018

Ομελέτα με κολοκύθια (σφουγγάτο)




  • 1 κιλό κολοκυθάκια μικρά 
  • 6 αυγά
  • 1 κρεμμύδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • 2 κουταλιές γάλα
  • 2 κουταλιές αλεύρι
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα κόβουμε σε μέτριες ροδέλες και τα τηγανίζουμε. Τα τοποθετούμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι το σοτάρουμε σε λίγο λάδι και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια. Χτυπάμε τ'αυγά και μέσα στο μίγμα ρίχνουμε το γάλα και το αλεύρι. Προσθέτουμε τα αυγά το τηγάνι, ανακατεύουμε λίγο, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε την ομελέτα καλά και απο τις δύο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου