Σελίδες

3 Οκτ 2011

Ομελέτα με μυρωδικά και καρότα.

  • 1 αυγό
  • 1 καρότο
  • 1 χούφτα βρασμένα πατζάρια
  • 1 κρεμμύδι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαιντανός
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι
Ξεφλουδίστε και τρίψτε το κρεμμύδι, βάλτε το σε κατσαρόλα με λάδι και μαγειρέψτε το σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας προσεκτικά με ξύλινη κουτάλα.Μετά από 2 λεπτά προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας νερό και συνεχίστε.
Ξύστε τα καρότα και κόψτε τα σε λεπτές ροδέλες. Βάλτε τα στην κατσαρόλα με τα πατζάρια που είναι κομμένα σε κομμάτια και λίγο νερό ακόμη και βράστε τα για λίγα λεπτά.
Χτυπήστε στο μεταξύ το αυγό με μια πρέζα αλάτι και τον τριμμένο μαιντανό.Συγκεντρώστε τα λαχανικά προσθέτοντας αν θέλετε 1 κουταλια της σούπας χωμί τριμμένο.Βάλτε τα στον φούρνο στους 180 για 15 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου