Κοριτσακια εφτιαξα ενα κεικ πεπονι που μου ειχε μεινει πολυ. Πολυ νοστιμο εγινε και δεν ηξερα οτι μπορουσες να φτιαξεις και κεικ πεπονι. Βαζω τη συνταγη.
- 1/2 πεπονι περιπου
- 3 κουπες φαριναπ
- 2 κουπες ζαχαρη (εγω εβαλα 1μιση)
- 1 βιταμ (εγω εβαλα λουρπακ)
- 200 γρ φιλαδελφια
- 4 αυγα
Σε ενα μπωλ χτυπαμε βουτυρο και ζαχαρη να αφρατεψει. Βαζουμε τα αυγα, το πεπονι(το κανουμε στο μουλτι πουρε για να το βαλουμε), το τυρι και χτυπαμε για 2-3 λεπτα. Βαζουμε και το αλευρι, χτυπαμε και ριχνουμε σε βουτυροαλευρωμενη φορμα. Ψηνουμε στους 180 για μια ωρα ή οταν ειναι ετοιμο. Καλο ειναι να χρησιμοποιησουμε στρογγυλη φορμα. Ευκολο κεικ αν σας εχει μεινει πεπονι και βγαινει αφρατο και μυρωδατο. Ο Αγγελος το τσακισε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου