Σελίδες

17 Ιουν 2013

Κεικ βερύκοκο, από την Κική.




  • 180 γρ Βερυκοκο Πουλπα (λιωμενο βερυκοκο στο μουλτι)
  • 250 γρ Αλευρι για ολες τις χρησεις
  • 160 γρ Λαδι ή ηλιελαιο
  • 1/2  κ.γ Μπεικιν Παουντερ
  • 60 γρ Αμυγδαλα Αλεσμενα
  • 170 γρ Ζαχαρη αχνη
Αναμιγνυουμε ολα τα υλικα μαζι. Μολις το βαλουμε στη φορμα αν θελουμε απο πανω βαζουμε μαυρη ζαχαρη για ντεκορ. Ψηνουμε στους 180 για 40'-45'.
Σημ 1: Το κεικ αυτο βγαινει υγρο. Τρωγεται καλυτερα την επομενη μερα.
Σημ 2: Το ιδιο κεικ γινεται και με μανγκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου