- 180 γρ Βερυκοκο Πουλπα (λιωμενο βερυκοκο στο μουλτι)
- 250 γρ Αλευρι για ολες τις χρησεις
- 160 γρ Λαδι ή ηλιελαιο
- 1/2 κ.γ Μπεικιν Παουντερ
- 60 γρ Αμυγδαλα Αλεσμενα
- 170 γρ Ζαχαρη αχνη
Αναμιγνυουμε ολα τα υλικα μαζι. Μολις το βαλουμε στη φορμα αν θελουμε απο πανω βαζουμε μαυρη ζαχαρη για ντεκορ. Ψηνουμε στους 180 για 40'-45'.
Σημ 1: Το κεικ αυτο βγαινει υγρο. Τρωγεται καλυτερα την επομενη μερα.
Σημ 2: Το ιδιο κεικ γινεται και με μανγκο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου