Σελίδες

19 Οκτ 2014

Τορτίγια με μπανάνα, μέλι και βούτυρο αμυγδάλου.

Είναι μια καλή επιλογή και για το σνακ του σχολείου


  • 1 τορτίγια ολικής άλεσης
  • 1 μπανάνα ξεφλουδισμένη (ή άλλο φρούτο της αρεσκείας σας)
  • 1 κ.σ. βουτυρο αμυγδάλου
  • 1 κ.σ. μέλι
Ανακατευουμε το μέλι με το βούτυρο αμυγδάλου. Το απλώνουμε στην τορτίγια και τοποθετούμε επάνω την μπανάνα. Τυλίγουμε και κόβουμε σε στρογγυλές μπουκίτσες ή το σερβίρουμε ολόκληρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου