Σελίδες

17 Ιαν 2016

Μπανανοτηγανίτες !!!!




  • 1 μπανάνα
  • 2 αυγά

 Με μόλις δύο απλά υλικά που σχεδόν πάντα έχουμε στην κουζίνα μας, μπορούμε να φτιάξουμε μια  νόστιμη, υγιεινή λιχουδιά για το σχολείο , για πρωινό ή για απογευματινό σνακ. 


Για κάθε μπανάνα, χρησιμοποιήστε δύο αβγά. 
Πολτοποιήστε την μπανάνα και ανακατέψτε την με το αυγό .
Ρίξτε ποσότητα μιας κουταλιάς της σούπας σε αντικολλητικό τηγανάκι ελαφρώς βουτυρωμένο και αφήστε την κάθε πλευρά για 30 δευτερόλεπτα σε μέτρια φωτιά. 
Έτοιμες! 
Σερβίρονται σκέτες ή με ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας.