για τη ζύμη: ½ φλ. τσαγιού ζάχαρη 1 φλ. καφέ σπορέλαιο 3 αυγά 1 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ 2 κουτ. σούπας αμμωνία 1 ποτήρι γάλα αλεύρι (όσο πάρει) για την κρέμα: 2,5 κιλά γάλα 6 κουτ. σούπας κάστερ-πάουντερ (custard powder, κρέμα σε σκόνη) 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη κανέλλα πασπαλίζουμε στο τέλος, αν θέλουμε τρούφα ινδοκάρυδο ή οτι άλλο θέλουμε
Βάζουμε σ' ένα κατσαρολάκι το γάλα, την ζάχαρη και το μπέικιν πάουντερ να βράσει μέχρι να γίνει κρέμα. Στρώνουμε σε ένα ταψί, τα μπισκότα όσες στρώσεις θέλουμε και πασπαλίζουμε με τρούφα και ινδοκάρυδο.
οποιος μπορει λαικ !!!! καλο πασχα ελινα και καλη επιτυχια στο blog
ΑπάντησηΔιαγραφήΘέλω να το φτιάξω με στέβια ποια είναι η αναλογία;;
ΑπάντησηΔιαγραφή