Ουφ!!!
Τι μαγειρεύουμε πάλι σήμερα στο παιδάκι μας για να μην μας το φέρει καπέλο απ'την βαρεμάρα?
Τι σνακ δίνουμε στο βλαστάρι μας για να μην ροκανίζει συνέχεια μπισκότα?
Τι φρουτάκια υπάρχουν εκτός από μήλο-μπανάνα-αχλάδι?
Αν δεν θέλουμε να δώσουμε κρέμα του εμπορίου για απογευματινό?
Αν δεν τρώμε κρέας?
Βοηθάτε γιατί χανόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 Αυγ 2012

Κεικ πεπόνι από την Χριστίνα


Κοριτσακια εφτιαξα ενα κεικ πεπονι που μου ειχε μεινει πολυ. Πολυ νοστιμο εγινε και δεν ηξερα οτι μπορουσες να φτιαξεις και κεικ πεπονι. Βαζω τη συνταγη.

  • 1/2 πεπονι περιπου
  • 3 κουπες φαριναπ
  • 2 κουπες ζαχαρη (εγω εβαλα 1μιση)
  • 1 βιταμ (εγω εβαλα λουρπακ)
  • 200 γρ φιλαδελφια
  • 4 αυγα
 
 
Σε ενα μπωλ χτυπαμε βουτυρο και ζαχαρη να αφρατεψει. Βαζουμε τα αυγα, το πεπονι(το κανουμε στο μουλτι πουρε για να το βαλουμε), το τυρι και χτυπαμε για 2-3 λεπτα. Βαζουμε και το αλευρι, χτυπαμε και ριχνουμε σε βουτυροαλευρωμενη φορμα. Ψηνουμε στους 180 για μια ωρα ή οταν ειναι ετοιμο. Καλο ειναι να χρησιμοποιησουμε στρογγυλη φορμα. Ευκολο κεικ αν σας εχει μεινει πεπονι και βγαινει αφρατο και μυρωδατο. Ο Αγγελος το τσακισε!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου