Ουφ!!!
Τι μαγειρεύουμε πάλι σήμερα στο παιδάκι μας για να μην μας το φέρει καπέλο απ'την βαρεμάρα?
Τι σνακ δίνουμε στο βλαστάρι μας για να μην ροκανίζει συνέχεια μπισκότα?
Τι φρουτάκια υπάρχουν εκτός από μήλο-μπανάνα-αχλάδι?
Αν δεν θέλουμε να δώσουμε κρέμα του εμπορίου για απογευματινό?
Αν δεν τρώμε κρέας?
Βοηθάτε γιατί χανόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17 Ιουν 2013

Κεικ βερύκοκο, από την Κική.




  • 180 γρ Βερυκοκο Πουλπα (λιωμενο βερυκοκο στο μουλτι)
  • 250 γρ Αλευρι για ολες τις χρησεις
  • 160 γρ Λαδι ή ηλιελαιο
  • 1/2  κ.γ Μπεικιν Παουντερ
  • 60 γρ Αμυγδαλα Αλεσμενα
  • 170 γρ Ζαχαρη αχνη
Αναμιγνυουμε ολα τα υλικα μαζι. Μολις το βαλουμε στη φορμα αν θελουμε απο πανω βαζουμε μαυρη ζαχαρη για ντεκορ. Ψηνουμε στους 180 για 40'-45'.
Σημ 1: Το κεικ αυτο βγαινει υγρο. Τρωγεται καλυτερα την επομενη μερα.
Σημ 2: Το ιδιο κεικ γινεται και με μανγκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου