Τα μικρά στρογγυλά πιτάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώς έτοιμη βάση για πιτσάκια.Τα μεγαλύτερα παιδάκια θα χαρούν να απλώσουν την σάλτσα ντομάτας στα πιτσάκια και να τα πασπαλίσουν με τριμμένο τυρί και ρίγανη.
Απλώνετε ένα πολύ λεπτό στρώμα σάλτσας στην άψητη επιφάνεις κάθε πίτας. Πασπαλίζετε πρώτα με τυρί και μετά με την ρίγανη.
Ψήνετε στο γκριλ για 2 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί. Αφήνετε τα πιτσάκια να κρυώσουν 1-2 λεπτά και σεβίρετε.
("Baby & toddler meal planner")
- 2 στρογγυλά πιτάκια
- 2 κουταλιές σπιτική σάλτσα ντομάτας
- 1/4 κούπας τριμμένο τυρί τσένταρ ή μοτσαρέλας (εγώ βάζω γραβιερούλα)
- 1 μικρή πρέζα ρίγανη
Απλώνετε ένα πολύ λεπτό στρώμα σάλτσας στην άψητη επιφάνεις κάθε πίτας. Πασπαλίζετε πρώτα με τυρί και μετά με την ρίγανη.
Ψήνετε στο γκριλ για 2 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί. Αφήνετε τα πιτσάκια να κρυώσουν 1-2 λεπτά και σεβίρετε.
("Baby & toddler meal planner")
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου