Ουφ!!!
Τι μαγειρεύουμε πάλι σήμερα στο παιδάκι μας για να μην μας το φέρει καπέλο απ'την βαρεμάρα?
Τι σνακ δίνουμε στο βλαστάρι μας για να μην ροκανίζει συνέχεια μπισκότα?
Τι φρουτάκια υπάρχουν εκτός από μήλο-μπανάνα-αχλάδι?
Αν δεν θέλουμε να δώσουμε κρέμα του εμπορίου για απογευματινό?
Αν δεν τρώμε κρέας?
Βοηθάτε γιατί χανόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30 Ιουλ 2011

Γρήγορα πιτσάκια.

Τα μικρά στρογγυλά πιτάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώς έτοιμη βάση για πιτσάκια.Τα μεγαλύτερα παιδάκια θα χαρούν να απλώσουν την σάλτσα ντομάτας στα πιτσάκια και να τα πασπαλίσουν με τριμμένο τυρί και ρίγανη.
  • 2 στρογγυλά πιτάκια
  • 2 κουταλιές σπιτική σάλτσα ντομάτας
  • 1/4 κούπας τριμμένο τυρί τσένταρ ή μοτσαρέλας (εγώ βάζω γραβιερούλα)
  • 1 μικρή πρέζα ρίγανη
Ψήνετε τα πιτάκια στο γκριλ μόνο από την μια πλευρά
Απλώνετε ένα πολύ λεπτό στρώμα σάλτσας στην άψητη επιφάνεις κάθε πίτας. Πασπαλίζετε πρώτα με τυρί και μετά με την ρίγανη.
Ψήνετε στο γκριλ για 2 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί. Αφήνετε τα πιτσάκια να κρυώσουν 1-2 λεπτά και σεβίρετε.
("Baby & toddler meal planner")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου